Brittje: Jasmijn kitten heeft een naam gekregen!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poesje
Geboortedatum: 12-05-2018
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 15-10-2018:┬áJasmijn kitten is gecastreerd! dus eigenlijk geen kitten meer, binnenkort maar een leuke naam verzinnen, of gaat u dat doen, als nieuw baasje? Sorry, we zijn u voor geweest, ze werd in het gastgezin Brittje genoemd dus vandaar ­čÖé

Jasmijn kitten 15873 is een prachtig cypers gestreept poesje met geboortedatum: 12-05-2018. In totaal kregen we 4 kittens in het asiel, duidelijk buiten geboren en niet echt mensenhanden gewend. Werk aan de winkel, het is tenslotte de bedoeling om ze allemaal als gezellig huiskatje te plaatsen. Nu een aantal weken verder kunnen we u met gepaste trots de laatste twee kittens aan u voorstellen:

 

Kleine poes was vanaf dag 1 de minst toegankelijke, degene met de platte oortjes en indien nodig wilde ze ook best haar pootje heffen. Alles om duidelijk te maken dat ze alles heel erg eng vond, het arme ding. Langzaam leerde ze dat mensen niet zo erg zijn en hoewel oppakken nog als erg spannend wordt ervaren is de metamorfose als ze eenmaal op schoot zit GROOTS. Dan gaat het motortje aan, genietend spinnen en als je het goed doet mag je zelfs haar buikje aaien! Ontroerend, zo’n geschenk aan vertrouwen. Tot ze ergens van schrikt en snel weer terug wil naar haar veilige omgeving van de bench. Het is verstandig om in een nieuwe omgeving op te starten met een overzichtelijke niet al te grote ruimte en vandaar telkens meer ruimte toe te voegen. Erg sociaal met andere katten, natuurlijk met haar broertjes en zusje (nu alleen nog broertje) maar ook met de andere katten in het gastgezin. Koelbloedig als de honden blaffen, echt direct contact is er niet geweest. Niet gewend aan kinderhandjes. Wel keurig kattenbakzindelijk.

Heeft u de moed om verder te kijken dan de eerste indruk? Kom kennismaken; u bent welkom!