Banjer: dat klopt!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-07-2007
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Banjer is een leuke, best wel forse rood gemarmerd met witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 01-07-2007. Wegens verdrietige omstandigheden van zijn eigenaar in het asiel gekomen, hij was al vanaf kitten in huis. U begrijpt, dat was best een overgang en de foto’s laten een nog wat onwennige Banjer zien. Inmiddels loopt hij in de open kattenkamer rond alsof hij er al jaren woont.

Eerlijk is eerlijk, Banjer is best een beetje eigenzinnig. Vriendelijk en gezellig, vooral in situaties ZONDER dwang maar ook wel een beetje kieskeurig over welk mens hem bevalt en wie niet. Hij laat zich het liefkozen met duidelijk plezier welgevallen, of hij kiest er voor om een ommetje te gaan. Wilt u hem iets laten doen wat hij niet ziet zitten, dan kan Banjer ook een iets minder aardige kant laten zien. Drukte en gedoe, het is niet aan hem besteedt. Een omgeving met kinderen is daardoor minder geschikt. In zijn leefomgeving was een hond aanwezig, geen interactie, meer een kwestie van ontwijken en tolereren.

Hij zou graag in zijn nieuwe omgeving de mogelijkheid hebben om af en toe een frisse neus te halen buitenshuis. Soortgenoten vindt hij oké, hij heeft er niet direct warme gevoelens bij, maar maakt ook geen ruzie. Met medisch onderzoek is een hartruis ontdekt. Hiervoor is behandeling met 1x daags 1 tablet Fortekor gestart met positief resultaat. Dit moet Banjer de rest van zijn leven volhouden om zijn prima toekomstverwachting vast te houden.

Kleurt u zijn toekomst feestelijk in? Kom kennismaken; u bent welkom!