Moppeke: heeft een beetje tijd nodig

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 05-12-2010
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Moppeke is een knappe blauw cypers met witte kater, inmiddels ex-kater, geboortedatum: 05-12-2010. Katten zijn ongelooflijk leuke huisdieren, veel mensen zullen het met deze stelling eens zijn. Misschien wel juist daarom kan het bijna ongemerkt gebeuren dat je tot de conclusie moet komen dat er wel heel veel katten in huis rondlopen. Dan wordt het duidelijk dat er iets moet gebeuren, hoe moeilijk ook. Vandaar dat Moppeke en Smiley, 2 katers, een nieuw thuis zoeken, hoeven niet samen…

Zoals de titel al aangeeft is deze leukerd niet zo dapper, je zou kunnen zeggen onzeker, een beetje angstig, waardoor contact leggen wat inzet vraagt. Moppeke heeft de neiging om zich te verstoppen, zeker bij mensen die hij nog niet kent. Hij mag dan wel een stoer uiterlijk hebben, dat is maar schone schijn.

Andere katten zijn geen probleem. Hij zou het fijn vinden om naar buiten te mogen, eerst wennen natuurlijk en een band opbouwen. Het is standaard, controle van de urine en oeps, de uitslag bleek blaasgruis (struviet) te zijn. Fijn dat het op tijd is ontdekt want met dieetvoeding is het prima onder controle te houden (S/O Royal Canin).

Bent u verliefd geworden en heeft u een beetje tijd en geduld zodat Moppeke weer helemaal thuis mag zijn? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren