Zwartje: graag samen met Witneus

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 04-08-2012
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Zwartje is een knappe zwarte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 04-08-2012. Samen met Vlekkie en Witneus is Zwartje in het asiel gekomen, wegens verdrietige omstandigheden van de eigenaar. Witneus en Zwartje willen graag samen blijven, Vlekkie mag ook alleen worden geplaatst (of bij een andere kat). Maar alle 3 bij elkaar mag natuurlijk ook als u daarvoor open staat.

Net als Witneus was Zwartje ook een aanlopertje wat zijn voorzichtige gedrag zou kunnen verklaren. Hij zet zichzelf niet zo snel in het middelpunt van de belangstelling maar als u de moeite neemt om rustig kennis te maken, dan blijkt het een lieve kater te zijn die innig geniet van knuffeltjes en aandacht. Volgens de informatie komt hij ook bij je liggen op de bank, gezellig samen een filmpje kijken en een kopje thee drinken.

Een leven als binnenkat is niet aan hem besteedt, hij vindt het heerlijk om geregeld een rondje in de buurt te gaan. Een kattenluikje hoort nog niet bij zijn levensvaardigheden, hij had gewoon een baasje als personeel en deurportier, werkte prima. Niet kieskeurig qua voeding en in geval van nood werd de kattenbak naar behoren gebruikt. Soortgenoten zijn geen probleem, de omgang met honden is niet bekend en ook is er geen ervaring met samenleven in een omgeving met (kleine) kindjes.

Heeft u een warm plekje in uw leven en in uw hart en zouden Zwartje en Witneus van harte welkom zijn? Kom kennismaken, we zien u graag!