Zelda kitten: ik ben de eerste!

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 22-02-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Zelda kitten 16266 om volledig te zijn, is een prachtig cypers wit poesje met (geschatte) geboortedatum: 22-02-2019. Zo hier en daar zijn er gastgezinnen met kittens maar zij mag de eerste zijn, het eerste kitten van dit jaar dat een nieuw warm mandje zoekt. Als zwerf binnengekomen en ach, wat vond ze alles spannend. De afgelopen weken is ze gastvrij opgevangen in huiselijke omgeving en dat was een wederzijds genoegen. Dat wil zeggen, tot er meer opvangkittens kwamen want oeps, dat ziet Zelda dus echt niet zitten.

 

Aangezien zij koninginnetje in de dop is, wil ze graag het alleenrecht in huis als het gaat om andere katten. De honden van de gastopvang zijn geen enkel probleem. Vanzelfsprekend in een andere situatie wel netjes even begeleiden. Ook iets oudere kinderen vindt Zelda een meerwaarde in het leven, nog meer handjes om te aaien. Overigens gaat dat aaien wel op haar tijd en commando en niet perse op uw tijd, precies zoals het een echte kat betaamt. Oppakken vindt ze gewoon niet gezellig, Zelda heeft niet voor niets 4 pootjes gekregen grijns.

Keurig zindelijk, speels en ondeugend. Vrijdag 14 juni krijgt ze haar 2e enting en is ze helemaal klaar voor plaatsing. Het kan verstandig zijn om even te bellen of te mailen als u serieus interesse hebt en haar een gelukkig nieuw thuis kunt bieden. Kom kennismaken; u bent welkom!