Zack kitten 15416

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 13-09-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Zack kitten 15416 is een leuk wit zwart katertje met geboortedatum: 13-09-2017. Het manneke is samen met zijn zusje Cody en broertje Tommy gevonden, hadden duidelijk nog een poosje liefdevolle zorg inclusief kittenmelk en lekkere hapjes nodig en zijn de afgelopen weken deskundig in een gezellig gastgezin opgevangen. Kon er ook gelijk geoefend worden met sociale vaardigheden. Kattentaal kenden ze wel, dat was geen probleem. De omgang met mensen moest nog een beetje bijgeschoold worden. Wat hebben de kleintjes hard gewerkt, ze hebben zeker stappen in de goede richting gezet. Eigen vertrouwde mensen vinden ze reuze gezellig, onbekende nieuwe mensen is nog even een aandachtspuntje.

Het zijn geen katjes die gelijk in uw nek zitten. Zack is de grootste en de stevigste, Tommy is de dapperste. Het is aan te raden om te beginnen met een kleine overzichtelijke ruimte bijv. een bench, en vandaar in stapjes de ruimte groter maken als de vertrouwensband groeit. Groot voordeel: ze hebben een eetlust, daar word je stil van. Meerdere keren per dag een lekker hapje en lekker knuffelen, geen slecht advies lijkt ons. Een andere sociale kat aanwezig is wel een meerwaarde, 2 kittens samen is ook een optie.

In het gastgezin waren meerdere mensen aanwezig, net als andere katten en honden. Keurig zindelijk, gewoon helemaal klaar voor een goede toekomst. Heeft u een warm mandje? Let op: vanaf zaterdag 18 november 2017 plaatsbaar maar u mag zeker contact met ons opnemen.

Sponsoren