Wiskey: gewoon puur zoals hij is

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 03-04-2005
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Wiskey is een leuke zwart witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 03-04-2005. Wegens verdrietige privé omstandigheden van zijn baasje is hij in het asiel gekomen en dat terwijl hij zo gewend was om zijn eigen gang te gaan. Hij had zijn baasje keurig opgevoed door als portier de deur open te doen, in huis komen regelde hij zelf wel, via het slaapkamerraam. Een kattenluikje is onbekende materie voor hem maar hij is vast slim genoeg om het te leren.

Het is duidelijk, Wiskey is graag buiten. Behalve met slecht weer, dan zoekt de slimmerd een heerlijk warm plekje ergens in huis en wacht op betere tijden. Komt graag bij je zitten, niet direct op schoot, dat vindt hij een beetje te klef maar zeker wel in de buurt van ‘zijn mensen’. Met andere katten is hij wisselend, na de eerste dagen in de open kattenkamer heeft hij ontdekt dat het met sommige soortgenoten goed ruzie maken is, anderen laat hij met rust. Een match moet dus met zorgvuldigheid worden overwogen. De omgang met honden is niet bekend.

Vriendelijk naar mensen, Wiskey is niet zo moeilijk. Specifiek de omgang met kleine kindjes kunnen we u niet vertellen, sorry. Niet moeilijk met eten. Gezien zijn leeftijd zijn seniorenbrokjes een verstandig idee, maar hij kauwt alles met smaak weg.

Heeft u een warm mandje voor deze levensgenieter met karakter? Kom kennismaken, u bent welkom!