Wicky: Houdini is er niets bij

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 04-04-2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update: helaas is Wicky kort na plaatsing bij zijn nieuwe baasje ontsnapt! Mocht u hem zien, laat het ons weten…

Wicky is een knap blauw cypers wit katertje, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 04-04-2015. Het is een bijzonder manneke dat de gemoederen goed bezig heeft weten te houden. Samen met een nog een aantal katten werd hij een poosje terug gevangen bij het Loopuytpark in Julianadorp. Oeps, wat had hij een hekel aan het hokjesverblijf tijdens zijn quarantaineperiode! Eindelijk was het dan zover, hij mocht in de open kattenkamer waar hij, opmerkelijk, ineens moeite had met de ruimte(?) en op veilige afstand van alles en iedereen bleef. In de loop van de tijd zag je hem ontspannen en nog voordat we hem op de site konden zetten, had hij al een goede woonplek gevonden. Tenminste dat dachten we, het klonk als zeer geschikt, alleen dacht Wicky daar een beetje anders over. Hij zag een kiertje, het was een uitdaging en floep, hij was verdwenen. Veel katten blijven in de buurt van huis, alleen had Wicky natuurlijk nog geen thuisgevoel. Er heeft een engeltje op zijn schouder gehad want hij heeft een behoorlijke afstand afgelegd en drukke wegen gekruist maar is ongeschonden opgedoken bij de vindplaats! Vandaar de restrictie: Wicky mag niet in Julianadorp of directe omgeving geplaatst worden…

Heel bijzonder dat hij eigenlijk vanaf dag 1 na zijn korte plaatsing en reisavontuur veel meer toegankelijk is voor aandacht en knuffeltjes. In de open kattenkamer zien we hem regelmatig heel relaxt op een bankje of krabpaal liggen, zo leuk. Andere katten zijn geen probleem. Of hij het ook kan vinden met honden in huis is niet bekend, evenmin als kinderen. Hij is keurig zindelijk en zou ook graag naar buiten willen MITS goed gewend en helemaal vertrouwd bij zijn nieuwe baasjes. Tot die tijd dient het huis hermetisch gesloten te blijven om nog meer wegloopperikelen te voorkomen.

U bent bereid om een beetje extra moeite te doen zodat Wicky bij u helemaal thuis mag zijn? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

Sponsoren