Waal kitten 16336

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 25-05-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Waal kitten 16336 is een prachtig cypers wit katertje, geboortedatum: 25-05-2019. Waal verwijst naar de vindplaats en het onpersoonlijke nummer is het nummer van het asielregistratiesysteem. We laten het graag aan de nieuwe eigenaar over om een leuke naam te verzinnen. Samen met zijn zusje is hij gevonden, een beetje schuw. Om bij te scholen in de omgang met mensen zijn de katjes een poosje in gastopvang geweest. Gezellig bij iemand thuis waar ze in stapjes vooruitgang lieten zien.

De handeling van oppakken vinden ze nog erg spannend, mensenhanden zijn ook best een beetje eng. Eenmaal op schoot hebben ze inmiddels ontdekt dat aaien en knuffelen best fijn is, het spinmotortje gaat dan aan, genieten! Ze kunnen heerlijk samen spelen, een feestje om te zien. Bij los in een grotere ruimte is het wat lastig om de katjes te pakken, een klopjacht is voor niemand een positieve ervaring. Mogelijk dat met de combinatie van een beetje lekker zacht de link te leggen is naar ‘hier komen’ en zo het vertrouwen te laten groeien, dat vraagt nog een beetje oefening. Komt wel goed met deze kleintjes, ze hebben gewoon nog een beetje extra begeleiding nodig.

In het gastgezin waren nog 2 kittens aanwezig, geen honden en/of kleine kindjes gewend. Keurig kattenbakzindelijk. Ze eten smakelijk Royal Canin kittenbrokjes met dagelijks een beetje zacht voor de lekkere trek. Samen met zijn zusje wordt hij vrijdag 02-08-2019 geënt en gechipt, ze zijn dan plaatsbaar. Een thuis met een andere kat is wel erg gezellig, hij mag natuurlijk ook met zijn zusje geplaatst worden (hint). Om teleurstelling te voorkomen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken, dat kan via info@schuthok.nl of 0223-631447. Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom!