Vikkie: de naam is enigszins misleidend

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 04-04-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Vikkie, het is een beetje bijzondere naam voor een kat, is een leuk cypers poesje, inmiddels gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 04-04-2016. Ze is bij een boerderij aan komen lopen en heeft een bijzondere locatie uitgekozen om haar 4 kittens ter wereld te brengen, nl. een combine. Twee kleintjes zijn door de vinder aan een nieuw baasje geholpen, de andere 2 zijn via ons herplaatst (Siem en Syl kitten). Na het ontzwangeren was het tijd voor de castratie en nu ze ook daarvan hersteld is, is het tijd voor een permanent warm mandje. 

Met de kat van de vinder was het geen grote vriendschap, kan ook heel veel te maken hebben met de omstandigheden. Hoe ze in de open kattenkamer haar weg vindt met soortgenoten moeten we nog gaan ontdekken. In het begin was ze bij de vinder best een beetje schuw en ook de eerste dagen in het asiel waren spannend. Rustig het contact opbouwen en al snel is het ijs gebroken en laat ze zien dat ze aaien best heel fijn vindt. Gewoon in kleine stapjes opbouwen en een beetje tijd en geduld.

Het gebruik van de kattenbak is in orde, niets op aan te merken. Als ze vertrouwd in haar nieuwe thuis is, zou ze het fijn vinden om naar buiten te kunnen. Even een rondje om in de buurt, de laatste roddels checken, lonken naar de knappe kater van links boven om maar iets te noemen. Nieuwsgierig geworden? Zien of het de juiste match is? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren