Tommy kitten 15418

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 13-09-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Tommy kitten 15418 is een leuk zwart wit katertje met geboortedatum: 13-09-2017. Het manneke is samen met zijn broertjes Zack en Cody gevonden, hadden duidelijk nog een poosje liefdevolle zorg inclusief kittenmelk en lekkere hapjes nodig en zijn de afgelopen weken deskundig in een gezellig gastgezin opgevangen. Kon er ook gelijk geoefend worden met sociale vaardigheden. Kattentaal kenden ze wel, dat was geen probleem. De omgang met mensen moest nog een beetje bijgeschoold worden. Wat hebben de knulletjes hard gewerkt, ze hebben de boodschap helemaal begrepen: mensen zijn leuk!!

Kleine kanttekening: nieuwe mensen is wel even wennen, het zijn geen katjes die gelijk in uw nek zitten. Tommy maar ook Cody zie je nog weleens een beetje blazen als er iets gebeurd wat ze spannend vinden. Het is aan te raden om te beginnen met een kleine overzichtelijke ruimte bijv. een bench, en vandaar in stapjes de ruimte groter maken als de vertrouwensband groeit. Groot voordeel: ze hebben een eetlust, daar word je stil van. Meerdere keren per dag een lekker hapje en lekker knuffelen, geen slecht advies lijkt ons. Een andere sociale kat aanwezig is wel een meerwaarde, 2 kittens samen is ook een optie.

In het gastgezin waren meerdere mensen aanwezig, net als andere katten en honden. Keurig zindelijk, gewoon helemaal klaar voor een goede toekomst. Heeft u een warm mandje? Let op: vanaf zaterdag 18 november 2017 plaatsbaar maar u mag zeker contact met ons opnemen.

Sponsoren