Tommie: zoekt hond-vrij thuis!

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 25-08-2014
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 05-07-2017: in de tekst staat dat er geen bijzonderheden zijn qua voeding, nu moeten we melden dat urinecontrole blaasgruis liet zien. Medicatie (is tijdelijk) en blaasgruisdieetvoer Royal Canin S/O (levenslang) gaan er voor zorgen dat er straks niets meer in de weg staat voor een levenlang poezengeluk bij een nieuw baasje!

Tommy is een prachtig cypers wit katertje, gecastreerd en met geboortedatum: 25-08-2014. Als jong katje uit ons asiel geadopteerd, samen met zijn broertje. De mannen konden het prima vinden samen, alleen andere katers in de buurt, die moesten weg wezen. Geef hem eens ongelijk, territorium is territorium. Leefde hij voorheen op een flat zonder buitenspeelmogelijkheden, inmiddels heeft hij door verhuizing het buitenleven leren kennen en hij genoot met volle teugen.

‘Genoot’, verleden tijd, want met andere woonomstandigheden vond er nog een grote verandering plaats: er kwam een hond in huis. Reuze leuk, voor de baasjes en ook zijn broertje vond het prima maar Tommy kon er niet aan wennen. Er moest een moeilijke keus gemaakt worden. In het belang van de kat zijn we nu op zoek naar een omgeving zonder honden waar hij weer helemaal gelukkig mag zijn.

Hoewel de honden en de katten in het asiel geen direct contact met elkaar hebben, is er natuurlijk altijd wel het geluid van geblaf te horen. Tommy moest er erg aan wennen maar realiseert zich inmiddels dat ze niet dichterbij komen en dat hij veilig is bij ons. Het is een lief katertje met de meest prachtige gele ogen! Er zijn geen bijzonderheden qua voeding, hij is goed gezond en ook het gebruik van de kattenbak gaat goed al geeft hij de voorkeur om naar buiten te gaan voor zijn sanitaire behoeften. Binnenkort gaat hij wennen in de open kattenkamer, we verwachten geen probleem met andere katten.

Bent u die lieve eigenaar zonder hond(en), in bezit van de mogelijkheid tot buiten spelen, op zoek naar een leuk katertje? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

Sponsoren