Toetje: lekker rondstruinen graag

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 20-08-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Toetje is een leuke zwart witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 20-08-2017. Samen met zijn broertje, Snoetje, in het asiel gekomen wegens verdrietige privé omstandigheden van de eigenaar. Nee, ze hoeven niet samen geplaatst te worden, het mag natuurlijk wel.

De katten zijn alle ruimte gewend en zullen dus niet gelukkig worden in een binnenwoning. Als je beide heren met elkaar moet vergelijken is Toetje nog iets minder dapperder dan Snoetje. Hij heeft een beetje tijd nodig om aan nieuwe situaties en aan nieuwe mensen  te wennen. Hij wil echt wel maar is onzeker. Komt wel goed als het nieuwe baasje een beetje geduld en liefde heeft. Lekkere hapjes kunnen daarbij zeker een hulp(je) zijn.

Gewend om met meerdere katten te leven. De omgang met andere huisdieren zoals bijvoorbeeld een hond is niet bekend. Mocht u een muizenprobleem hebben, dan wil Toetje best zijn talenten in de strijd gooien om u daarvan te verlossen. Dat was ook onder meer zijn dagelijkse bezigheid in zijn vorige leefomgeving. De omgang met kleine kindjes is hij niet gewend. Keurig kattenbakzindelijk en medisch akkoord verklaard, niets staat een plaatsing meer in de weg. Komt u kennismaken? U bent welkom!