Toet: lief seniortje!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-01-1999
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Ach gossie, 19 jaar en dan in het asiel… Toet is een knappe cyperse poes, gecastreerd en met geboortedatum: 01-01-1999. We kunnen er kort over zijn: het is gewoon een lieverd! Eigenlijk is alles wat ze nodig heeft lieve mensen die van haar houden, een warm mandje om in te liggen en lekkere hapjes. O ja, een beetje zonnetje zo hier en daar is ook welkom.

Reden van afstand ligt absoluut niet aan Toet maar aan heel verdrietige omstandigheden van haar eigenaar. Ze heeft de eerste periode in ons pension gezeten dus we kennen haar al een beetje. Een beetje afhankelijk van de andere katten duldt ze soortgenoten wel of niet om haar heen. Aan de pensionkant ging het goed, de match in de open kattenkamer aan de asielkant is nog niet optimaal zodat voorlopig een plekje alleen heeft. Volgens de info vindt Toet andere katten niet gewenst. Dat komt meestal omdat katten behoorlijk territoriaal (kunnen) zijn. En nee, met een stel actieve doerakjes om haar heen die haar niet met rust laten, zal ze niet echt gelukkig worden.

Een hond in huis is ze gewend, het is al weer eventjes geleden maar dat ging prima. Kattenbakzindelijk. Ze krijgt seniorenbrokjes en een beetje zacht. Gezien haar leeftijd is ze nog prima gezond. Natuurlijk worden haar botjes wat stram (vandaar het zachte ligplekje), ziet en hoort ze niet meer optimaal maar echt schokkende medische bevindingen zijn er niet te melden. Alle reden om van het leven te genieten, u samen met Toet? Kom kennismaken; u bent welkom!