Tito: lieverd met klein hartje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 20-12-2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Tito is een prachtige cyperse kater, gecastreerd en met geschatte geboortedatum: 20-12-2015. Zwervend gevonden, dak en thuisloos zoals we dat zeggen. Een baasje heeft zich nooit gemeld, inmiddels is het de hoogste tijd voor een nieuwe toekomst gezellig bij iemand thuis. Want hoewel de term ‘zwerfkat’ wellicht een schuwe verwilderde kat doet vermoeden, is het tegendeel waar en betekent het enkel dat er geen eigenaar bekend is geworden.

Vroeger woonde hij gewoon als geliefd huisdier, zeker weten. Hij is dol op mensen, vraagt ook miauwend om contact en aandacht. Nu aan het wennen in de open kattenkamer, heerlijk genieten van meer ruimte voor beweging en spelen. Overal kopjes geven, even met geur bewerken om duidelijk te maken ‘Tito is hier’, zo schattig.

Vermoedelijk zijn soortgenoten geen probleem, de omgang met honden en/of kinderen is niet bekend. Opmerkelijk is dat vervoer in een kattenmandje hem zoveel schrik gaf dat hij spontaan van het toilet gebruik moest maken. Of dat onwennigheid is, of mogelijk een minder prettige ervaring, daar moeten we het antwoord schuldig blijven (de  voorgeschiedenis is niet bekend).

Keurig zindelijk en geen specifieke voedingsvoorschriften, Tito is met een warm mandje en veel liefde zeer tevreden. Wel graag met mogelijkheden om buiten te spelen, van een leven als binnen-blijf-kat gaat hij vast niet gelukkig worden. Uw grote liefde? Kom kennismaken; u bent welkom!

 

Sponsoren