Titia: we blijven nog een beetje op afstand

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 06-04-2018
Gecastreerd ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Titia is een prachtig zwart wit poesje, inmiddels gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 06-04-2018. Het arme katje is buiten in de regen gevonden, rillend van de kou. De vinder kon het niet negeren (gelukkig voor Titia) en bood het katje voor de nacht een veilig onderkomen. Daarna is het katje in het asiel gekomen. Er heeft zich nooit een eigenaar gemeld en inmiddels is ze toe aan een nieuwe toekomst bij een lief baasje…

Hoewel de achtergrond onbekend is, kunnen we wel zeggen dat ze (nog) niet zo veel vertrouwen in de mensheid heeft. Te weinig positieve contactmomenten gehad of negatieve ervaringen? Wie het weet mag het zeggen. Met eten komt ze dichterbij, vindt het vervolgens zo spannend dat ze gaat blazen om dan toch maar te gaan smikkelen. Echt aaien is nog een beetje ingewikkeld. De ervaring leert dat met tijd en geduld en geen torenhoge verwachtingen wondertjes gebeuren, ze zoekt gewoon een lief baasje die haar die kans wil geven.

Binnenkort mag ze gaan wennen in een van de open kattenkamers maar we verwachten niet dat de omgang met andere katten een probleem is. Hoe dat samen met honden is, is niet bekend. Een thuis met kleine kindjes is niet zo’n goede match. Keurig zindelijk en zoals gezegd gaan de lekkere hapjes met vreugde naar binnen.

Heeft u een plekje in uw hart en in uw huis? Kom kennismaken; u bent welkom!