Thijn: sst, niet verder vertellen, ben best lief

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 08-08-2014
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 08-09-2018: Thijn bleef een beetje last houden van niet al te stevige ontlasting, samen met de andere katten in de kattenkamer. Na een tijdje zoeken is de oplossing gevonden: hij krijgt I/D dieetbrokjes voor een betere spijsvertering en dat helpt!

Thijn is een prachtige zwarte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 08-08-2014. Tot voor kort woonde hij in een grote groep katten, we weten het zeker, de omgang met soortgenoten is helemaal in orde. In het contact met mensen is hij een beetje voorzichtig. Bij voorkeur houdt hij zich schuil, onder een kleedje of achter een mandje. En toch, het gaat echt wel beter dan in het begin. Langzaam laat Thijn zich steeds meer zien.

Binnenkort mag hij gaan wennen in de open kattenkamer en dat zal best wel weer een beetje moeilijk zijn. Graag rustig kennismaken, even een lief praatje, een snuffeltje, pas daarna is het tijd voor een knuffeltje. Of niet natuurlijk, alles op zijn tijd. De omgang met honden is niet bekend en wellicht is een omgeving met kleine kindjes ook iets te veel van het goede. Geef hem een beetje tijd en komt echt wel goed.

Eenmaal gewend en helemaal thuis zou Thijn het fijn vinden om naar buiten te mogen gaan, stoer de buurt onveilig maken, even zien of er nog mooie dames in het vizier zijn. Oké, hij mag dan wel gecastreerd zijn, kijken mag altijd, toch? In de wenperiode in huis gebruikt hij keurig de kattenbak, de knapperd.

Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!