Terry: wat zou jouw verhaal zijn?

 

Ras: Main Coon
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 03-04-2007
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Terry is een leuke Main Coon (kruising?), een kater, vanzelfsprekend gecastreerd, met geboortedatum: 03-04-2007. Als zwerf in het asiel gekomen, gechipt maar echt alles liep op niets uit. De contactgegevens bleken niet kloppend, telefoonnummers waren niet meer correct en delen op amivedi en facebook leverde wel veel reacties op maar geen eigenaar. Dus richten wij ons op de toekomst: Terry is plaatsbaar!

De klitjes zijn keurig uit de vacht gekamd, hij is een beetje aangekomen. Een kort tijdje had hij last van een tranend oogje maar ook dat is na behandeling keurig hersteld. Gezien zijn leeftijd krijgt hij seniorenbrokjes, verder geen bijzonderheden. In de omgang is hij vriendelijk, geniet van een gezellige knuffel en vindt het reuze knus als u aandacht aan hem geeft. Inmiddels is hij aan het wennen in de open kattenkamer en dat gaat eigenlijk best goed. Alleen als hij Lincey tegen komt… hoewel dat meer zegt over Lincey dan over Terry. Het is een redelijk zelfverzekerde kater, een match met een ander sociaalvaardig katje zou prima kunnen werken. De omgang met honden is niet bekend.

In zijn nieuwe woonomgeving wil hij wel graag naar buiten, natuurlijk na de ruime wenperiode. Heerlijk in de zon rollebollen, achter een blaadje aan, even de poezen uit de buurt checken, dat soort dingen. Vindt u het prima om zo af en toe de borstel en kam ter hand te moeten nemen en bent u stiekem verliefd geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!