Syra kitten 15886

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poesje
Geboortedatum: 19-06-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Syra kitten 15886 is een prachtig blauw crème poesje met geboortedatum: 19-06-2018. Samen met mama en 3 broertje/zusjes is de familie aan komen lopen bij de vinder. Met de hulp van een vangkooi lukte het om ze allemaal te vangen waarna de kittens heerlijk nog een tijdje gezellig in gastopvang mochten zijn. Nu zijn ze oud genoeg om geplaatst te worden, ze hebben de eerste enting al gehad, zijn gechipt en natuurlijk ook ontwormd en ontvlooid. Moederpoes Syra is een onzeker poesje en het zal u niet verbazen dat de kleintjes ook nog een beetje extra liefdevolle zorg nodig hebben.

Het blauw crème poesje is een nieuwsgierig boefje. Nog niet reuze dapper, wel erg belangstellend en dol op eten, met name zachtvoer. Het aaien vindt ze een prettige belevenis, het oppakken is nog een beetje spannend. Heerlijk speels als ze zich een beetje veilig voelt.

Toch is het ook bij haar verstandig om in een nieuwe woonomgeving te zorgen voor een rustige opbouw en niet gelijk alle ruimte te geven. Wij, en onze gastgezinnen, gebruiken hier vaak een grote bench voor maar een andere kleinere overzichtelijke ruimte in huis kan natuurlijk ook. Het gaat om vertrouwen opbouwen en dan stapje voor stapje de ruimte vergroten. De aanwezigheid van een stabiele sociale soortgenoot kan hierbij een grote steun zijn.

Keurig zindelijk, inclusief de eerder genoemde gezonde eetlust. Bent u verliefd en staat u in de startblokken? Kom kennismaken; u bent welkom!