Syra kitten 15884

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Katertje
Geboortedatum: 19-06-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Syra kitten 15884 is een prachtig cypers katertje met geboortedatum: 19-06-2018. Samen met mama en 3 broertje/zusjes is de familie aan komen lopen bij de vinder. Met de hulp van een vangkooi lukte het om ze allemaal te vangen waarna de kittens heerlijk nog een tijdje gezellig in gastopvang mochten zijn. Nu zijn ze oud genoeg om geplaatst te worden, ze hebben de eerste enting al gehad, zijn gechipt en natuurlijk ook ontwormd en ontvlooid. Moederpoes Syra is een onzeker poesje en het zal u niet verbazen dat de kleintjes ook nog een beetje extra liefdevolle zorg nodig hebben.

Het cyperse katertje is de meest voorzichtige van het stel. Zijn tactiek is: ik ben er niet, ik ben onzichtbaar. Hij verschuilt zich achter zijn zusje of achter het ligmandje maar stiekem vindt hij aaien toch best fijn. Oppakken is spannend, hij heeft liever vaste grond onder de pootjes. Net zo speels als ieder ander kitten, heerlijk om te zien.

Het is verstandig om in een nieuwe woonomgeving te zorgen voor een rustige opbouw en niet gelijk alle ruimte te geven. Wij, en onze gastgezinnen, gebruiken hier vaak een grote bench voor maar een andere kleinere overzichtelijke ruimte in huis kan natuurlijk ook. Het gaat om vertrouwen opbouwen en dan stapje voor stapje de ruimte vergroten. De aanwezigheid van een stabiele sociale soortgenoot kan hierbij een grote steun zijn. Een druk gezin met kleine kindjes is een minder goede match.

Keurig zindelijk, inclusief gezonde eetlust. Bent u verliefd en staat u in de startblokken? Kom kennismaken; u bent welkom!