Streepie kitten (Brownie)

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: katertje
Geboortedatum: 05-05-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Streepie kitten is een prachtig cypers katertje met geboortedatum: 05-05-2018. Geboren in een gezin van 5 broertjes en zusjes, samen met moederpoes (Streepie) veilig opgegroeid in een gastgezin. Mama kwam namelijk zwanger in het asiel. In het gastgezin werd hij Brownie genoemd, niet onlogisch want hij is inderdaad een beetje bruin-cypers.

Je hebt van die katjes die overal en altijd haantje de voorste zijn, gelijk op- en in- en achter op avontuur. Dat is Brownie niet, hij is iets meer terughoudend, of moeten we zeggen: verstandig? Kijkt de spreekwoordelijke kat uit de boom om dan net zo speels en liefdevol aan de gang te gaan als ieder ander kitten. Grote drukte kan een beetje overweldigend zijn, hij geeft zijn liefde graag aan de iets meer bedachtzame medemens 🙂

Heeft u voldoende tijd beschikbaar en gaat u samen rockend (of ronkend) de toekomst in? Kom kennismaken; u bent welkom!

Let op: plaatsbaar vrijdag a.s. 6 juli vanaf 14.00 uur. Kennismaken is mogelijk, op afspraak. De naam Streepie kitten is een verwijzing naar moederpoes Streepie. De nieuwe eigenaar mag zelf een leuke naam verzinnen (of het officieel op Brownie houden).