Spooky: samen met Rooitje best een beetje verdrietig

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 01-05-2007
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Spooky is een cypers witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 01-05-2007. Samen met Rooitje in het asiel gekomen in verband met privé omstandigheden van hun baasje. In feite waren ze al een paar dagen alleen thuis, wel met verzorging maar geen goede oplossing voor de lange termijn. We hebben niet zo heel veel achtergrondinformatie, behalve dat ze zeer waarschijnlijk een rustig huishouden zijn gewend…

Bij Spooky gaf urinecontrole zelfs 2 soorten blaasgruis te zien: zowel struviet als calciumoxalaat. Hiervoor was meer interventie noodzakelijk waardoor hij eerst een 6-tal weken op S/D brokjes heeft gestaan. Bij de 2e urinecontrole was het zover in orde dat hij nu gewoon mag functioneren met Royal Canin S/O. Hiermee wordt voorkomen dat hij problemen krijgt en staat niets een lang en gelukkig poezenleven in de weg. Spooky is geen dapper katertje, wel meer open dan Rooitje. Kwestie van rustig kennismaken en floep, blijkt hij toch een grote knuffelliefhebber te zijn, zo schattig!

Keurig zindelijk en tevreden met een warm plekje in de zon plus een liefdevol baasje. Liever niet een drukke omgeving met kleine kindjes en/of honden. Gunt u hem een beetje tijd om zich thuis te voelen Komt u kennismaken? U bent welkom!

Sponsoren