Smudge en Wedgie: wij blijven samen!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: april 2018
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja, worden samen geplaatst

Bijzonderheden:

Smudge is een prachtig poesje, cypers, roodcypers en wit met geboortedatum: 27-04-2018. Wedgie is een eveneens prachtig poesje, cypers, roodcypers en wit met geboortedatum: 24-04-2018. De dames zijn al gecastreerd en hebben elkaar leren kennen in het gastgezin waar ze zulke grote vriendinnen werden dat we ze graag samen plaatsen. Of eigenlijk beter gezegd: dat is geen wensgedachte, dat is gewoon een voorwaarde. (Later is ook katertje Ash in opvang erbij gekomen en ook dat gaat super gezellig maar dat is niet direct een voorwaarde, al zou het natuurlijk wel erg leuk zijn…)

 

Voor beide poezen geldt dat ze actief, ondernemend, erg lief, aanhankelijk en speels zijn. In de open kattenkamer waar ze momenteel verblijven is sinds hun komst duidelijk sprake van ontsnappingsgevaar:  tuurlijk hadden ze binnen no-time in de gaten dat een open deur betekent dat er nog een hele wereld aan de andere kant verscholen is, klaar om ontdekt te worden. Werkelijk, ze zijn verdwenen voor je het weet. Hun gedrag doet denken aan Oosterse korthaar, hun bouw is rank en slank hoewel ze natuurlijk nog een beetje moeten groeien. Ze verdienen de volle aandacht, iets om rekening mee te houden als u verliefd dreigt te worden.

De omgang met honden is niet bekend. Mocht u zich afvragen wie nu wie is, dat is op de foto best lastig te zien maar Smudge heeft het meeste roodcypers in haar gezichtje terwijl Wedgie wat meer de ranke bouw heeft. In het echt zijn ze duidelijk te onderscheiden door de aftekening elders op het lichaam. En ach, roept u Smudge dan krijgt u er Wedgie zonder aarzeling bij en vice versa. Of er komt niemand, dan zijn ze ergens anders kattenkwaad aan het uithalen, grijns. Keurig kattenbakzindelijk.

Bent u het warme mandje en het liefdevolle thuis waar ze naar op zoek zijn? Kom kennismaken; u bent welkom!