Smiley: een blauw (grijze) knapperd

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 04-04-2012
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Smiley is een mooie blauw (grijze) kater, inmiddels ex-kater, geboortedatum: 04-04-2012. Katten zijn ongelooflijk leuke huisdieren, veel mensen zullen het met deze stelling eens zijn. Misschien wel juist daarom kan het bijna ongemerkt gebeuren dat je tot de conclusie moet komen dat er wel heel veel katten in huis rondlopen. Dan wordt het duidelijk dat er iets moet gebeuren, hoe moeilijk ook. Vandaar dat Smiley en Moppeke, 2 katers, een nieuw thuis zoeken, hoeven niet samen…

Smiley is volgens de info een knuffeldoos. Hij wil graag bij je zitten, klimt blijmoedig op je schouder en springt overal op. Om uw aandacht te vangen wil hij best stevig miauwen, succes gegarandeerd en is zijn voerbakje te leeg, dan gaat u het ook horen. In het asiel houdt hij zich nog een beetje in, alles is nieuw tenslotte maar hij is zeker meer extravert dan Moppeke.

Andere katten zijn geen probleem. Hij zou het fijn vinden om naar buiten te mogen, eerst wennen natuurlijk en een band opbouwen. Het is standaard, controle van de urine en oeps, de uitslag bleek blaasgruis (struviet) te zijn. Fijn dat het op tijd is ontdekt want met dieetvoeding is het prima onder controle te houden (S/O Royal Canin).

Bent u verliefd geworden en heeft u een beetje tijd en geduld zodat Smiley zich weer helemaal thuis mag zijn? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren