Sjaantje: moeder van Pim

 

Ras: Kruising Siamees
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 18-03-2012
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: Graag met Pim

Bijzonderheden:

Sjaantje is een tenger Siamees-meisje, gecastreerd, met geboortedatum: 18-03-2012. Samen met haar zoon Pim in het asiel gekomen in verband met heel verdrietige omstandigheden van hun eigenaar. Ze willen graag samen geplaatst worden.

De eerste dagen waren heel onwennig, hun hoofd stond duidelijk niet naar eten. Heel langzaam kwam de verbetering, mede dankzij lekkere blikjes gourmet. Nu zijn ze aan het wennen in de open kattenkamer en Sjaantje ging eerst maar even een verstopplekje zoeken, later zou ze wel op ontdekkingstocht gaan. Pim was meer van de onderzoekende benadering, grappig om zo het verschil te zien.

De informatie van de eigenaar leert dat Sjaantje een voorkeur heeft voor vrouwen en in tegenstelling tot Pim meer een binnenhuisliefhebber. Voor mensen die ze (nog) niet kent is ze erg terughoudend, drukke omstandigheden zijn niet aan haar besteedt. Dat is een keertje met een verjaardag geen drama, dan zoekt ze wel een veilig plekje maar heeft u een gezellig druk gezin met kinderen, dan geeft ze daar niet de voorkeur aan. Heel af en toe kwam er weleens een rustige hond in huis, dat was geen probleem.

Keurig zindelijk en ja, inclusief het stemgeluid van een siamees! Voor de ene mens klinkt het als zoetgevooisde geluiden, voor een ander is het wellicht wat veel van het goede. Een aandachtspuntje als u inmiddels enthousiast op het puntje van uw stoel zit 🙂

Meer informatie of kennismaken? U bent welkom!

Sponsoren