Sinbad: laat u hem weer stralen?

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-08-2006
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Sinbad is een lieve cypers witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 06-08-2006. Zijn ogen staan triest, zijn lijfje is triest, wat zou hij graag weer een liefdevol thuis hebben! De reden van zijn komst in het asiel is verdrietig (privé omstandigheden van zijn eigenaar). Samen met zijn huisgenootje poes Azraël maar zij heeft al iemand met belangstelling, ze moet nog even langs de dierenarts voor gebitssanering. Kater Sinbad is medisch goedgekeurd, de enting is juist ontvangen, de chip is aanwezig, alle medebewoners (vlooien en wormen) zijn geëlimineerd, gecastreerd was hij al, kortom helemaal klaar voor plaatsing.

Hoe we ook ons best doen, hij vindt het asiel gewoon niet leuk. Inmiddels is hij aan het wennen in de open kattenkamer. Sinbad kan wel met andere katten, maar de andere katten moeten ook nog overweg kunnen met hem en dat heeft een beetje tijd nodig. In zijn vorige woonomgeving kwam hij buiten, deels ook door omstandigheden. Een snifje buitenlucht wordt zeker gewaardeerd, echt een buitenstruiner kun je hem niet noemen.

Er is niet zoveel voorgeschiedenis bekend dus wellicht kunnen we niet al uw vragen beantwoorden. We kunnen u wel vertellen dat hij keurig kattenbakzindelijk is en dat u van harte welkom bent om kennis te komen maken!