Siem: speelt verstoppertje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 07-07-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Siem is een zwarte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 07-07-2016. Zwart? horen wij u denken, ik zie toch echt half bruin. Daar heeft u gelijk in, onder invloed van de zon kan een zwarte vacht ‘verbruinen’. Weet u gelijk dat Siem bij voorkeur buiten is…

Afkomstig uit een grote groep katten die in en om een boerderij leefden maar waarbij het aantal katten te veel was toegenomen zodat er een plan van actie werd opgesteld. Een redelijk groot aantal dieren is in het asiel opgenomen om via ons een nieuw baasje te vinden. Persoonlijke aandacht is bijna niet te doen met zoveel katten en dat is ook herkenbaar bij Siem. Eigenlijk ziet hij knuffelcontact niet zitten, of in ieder geval nog niet. Of dat ooit wel gaat komen is een goede vraag, hebben we nog geen antwoord op. In de open kattenkamer doet hij zijn best om onzichtbaar te zijn, tenminste zolang we aanwezig zijn. In de avonduren komt hij zonder twijfel te voorschijn, dromend van vrije ruimte en spannende muizenjacht.

De omgang met soortgenoten is hij gewend, geen probleem. Honden is niet bekend. Siem bleef een beetje last houden van niet al te stevige ontlasting, samen met de andere katten in de kattenkamer. Na een tijdje zoeken is de oplossing gevonden: hij krijgt I/D dieetbrokjes voor een betere spijsvertering en dat helpt! Zijn nieuwe woonomgeving moet een buiten omvatten en vooral lieve mensen die hem nemen zoals hij is, geen hoge verwachtingen hebben en hem gewoon een gelukkig leven gunnen. Gaat hij u zo vertrouwen dat u hem mag aaien? Fantastisch!! Blijft u ook van hem houden als dat niet gaat gebeuren? Kom kennismaken; u bent van harte welkom!