Shelley graag een herkansing

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 02/09/2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Shelley is een donker cypers poesje, gecastreerd, met geboortedatum 02/09/2015. Eigenlijk is het een oude bekende, indertijd samen met broertje Ryan in het asiel gekomen.  Ryan is gelukkig geplaatst, Shelley is retour gekomen omdat de woonomstandigheden niet ideaal waren. Dat klinkt misschien een beetje vaag maar is dat niet als u het hele verhaal kent…

Het is een angstig katje, dat was bekend. Bij voorkeur verstopt ze zich onder kleedjes en als verstoppen geen optie is, vlucht ze weg. Met kleine stapjes lukt het om een beetje contact te maken, tenminste bij sommige mensen. Gaat dit nog goed komen horen wij u denken. Dat ligt er aan wat u onder ´goed´ verstaat. Als u hoopt dat ze zich gaat ontwikkelen tot sociaal katje, dan is de kans op een teleurstelling heel groot. Vindt u het bezwaar als ze een niet aaibaar katje blijft, dan zou een kennismaking de moeite waard zijn. Mogelijk dat een andere katje in huis steun geeft, altijd lastig in te schatten. In ieder geval vindt Shelley het geen probleem om samen te wonen met soortgenoten.

Honden en kinderen is niet bekend. Het zal duidelijk zijn dat een niet al te drukke omgeving positief kan uitwerken. Geen dwang, wel rust, liefde en geduld zijn belangrijke voorwaarden. Heeft u kattenfluistertalent, kom kennismaken, u bent welkom!

Sponsoren