Sally: vrije toegang in en uit graag

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 15-04-2009
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Sally is een leuke wit-pastelrode poes, vanzelfsprekend gecastreerd, met geboortedatum: 15-04-2009. Reden van afstand: sneu… voorheen kon ze gewoon naar binnen of naar buiten, volledig naar eigen keus. Overigens wel met ‘deurbediening”, ze is geen kattenluikje gewend. Na verhuizing was dat niet meer mogelijk en Sally werd er heel ongelukkig van. Met als resultaat dat ze ging plassen op de mat bij de deur en haar frustratie afreageerde op de andere katten. Duidelijk geen win-win situatie.

Met vrije toegang tot het buitenleven keurig zindelijk, een kattenbak (met deksel zonder klepje) gewend. Het is een aanhankelijk katje, graag in de buurt van haar mensen. Bij mensen die ze kent en vertrouwt kan ze ook gezellig op schoot komen zitten. Het asiel met alle nieuwe prikkels, geuren en ervaringen is nog wat spannend, maar ook door ons laat ze zich aaien. Ze geniet zichtbaar van aandacht, en eten is gewoon veel gezelliger met mensen om je heen.

Samenleven met andere katten is niet onmogelijk, maar een leven als single kat met alle aandacht van haar baasje lijkt ook een prima optie voor Sally. In huis was ook een hond aanwezig, plus kinderen, geen probleem. Voor alle zekerheid is de urine nagekeken door de vorige eigenaar bij de dierenarts, tenslotte kan een medische oorzaak ook reden zijn voor het plassen, geen zorg, helemaal in orde dus geen dieetvoeding nodig.

Kunt u haar de gedroomde woonvorm en een gezellig thuis bieden? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren