Roxy: dringend toe aan eigen warm mandje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 01-06-2012
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Roxy is een knappe poezendame met cyperse looks (en een beetje wit), vanzelfsprekend gecastreerd, met geboortedatum: 01-06-2012. Als klein katje in huis gekomen en jarenlang min of meer vreedzaam samengeleefd met haar baasje. Echt heel makkelijk is ze nooit geweest en opvallend in de informatie is dat ze eigenlijk altijd al een snel gespannen katje is geweest. Gelukkig geeft ze het aan als de emoties haar teveel worden, eerst blazen, daarna een tik (of lel zo u wilt). Door veranderde omstandigheden was het helaas geen goede combinatie meer thuis, vandaar haar komst in het asiel.

Met deze omschrijving kunt u zich vast voorstellen dat het asiel niet direct een rustgevende omgeving is voor Roxy. De leefruimte delen met andere katten bevalt helaas niet goed, ze probeert zich dapper op te stellen maar eindigt toch vaak in een hoekje alleen en niet gelukkig. Ze schrikt van harde geluiden en telkens wisselende mensen, hoe lief ook, heeft niet haar voorkeur. Dit alles maakt dat ze zich niet van haar charmante kant laat zien, iets dat haar plaatsingskansen niet direct doet toenemen…

Roxy is op zoek naar een rustige, voorspelbare omgeving waar ze haar innerlijke ‘zen’ naar voren kan komen én waar haar lichaamstaal gerespecteerd wordt. U zult zien dat met tijd en geduld er meer balans en evenwicht komt en het samenleven voor beide partijen best gezellig kan zijn. In principe heeft ze aan één mens genoeg, twee mogen ook. Graag zonder andere katten, honden en/of kleine kinderen. Ze is keurig zindelijk en heeft wel haar voorkeur in brokjes maar geen dieetvoeding of iets dergelijks.

Komt u haar verleiden? Kom kennismaken; u bent welkom!