Rhana: voorzichtig knuffelkontje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 07-03-2009
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Rhana is een mooi wit met grijs katje, een gecastreerd poesje met geboortedatum: 07-03-2009. Ook zij komt uit een groep katten die noodgedwongen voor afstand in het asiel zijn gekomen wegens moeilijke omstandigheden van de eigenaar. Het is geen op de voorgrond-katje, eigenlijk vindt ze alles best een beetje spannend…

maar lief dat ze is! Als u rustig de tijd neemt om kennis te maken, zachtjes een goed gesprek begint, ontdek je dat ze heel erg geniet van een beetje aandacht. Met de medische controle bleek dat er gebits-medische zorg nodig was. Het resultaat is dat ze voortaan zonder de elementaire elementen door het leven gaat. Geen zorg, eten lukt heus wel, samen met een beetje zacht.

Zo af en toe een fris neusje buiten is een welkome afleiding, echt een ‘ik ga op strooptocht’-kat, nee dat is ze niet. Het gebruik van de kattenbak heeft geen geheimen voor Rhana. Even googlen naar de betekenis van haar naam levert deze geweldige omschrijving op: ‘oogstrelend voorwerp’, ‘sieraad’, afgeleid van het werkwoord ‘rana’ = ‘bewonderen’, ‘zich vergapen’.

Bij deze dus de hartelijke uitnodiging: kom haar bewonderen, wees welkom!

Sponsoren