Renzo: sportief, ondeugend boefje

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 04-05-2017
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Renzo is een leuk grijs wit katertje, inmiddels gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 04-05-2017. De ondeugd is als zwerf in het asiel gekomen, telkens kwam hij bij de vinder binnen en tot onze verbazing heeft geen eigenaar zich gemeld. Terwijl hij duidelijk contact met mensen gewend is en vast niet al tijden op straat rond gezworven heeft. Ach, het zal wel gissen blijven naar zijn voorgeschiedenis, het is tijd om ons op de toekomst te richten.

Twee dingen zijn opvallend. Ten eerste: Renzo is een hokjesverblijf meer dan zat en zou graag gaan genieten van meer bewegingsruimte. Ten tweede: als er onvoldoende voldaan wordt aan zijn behoefte tot bewegen heeft hij de neiging om stoute dingen te gaan doen 🙂 Eigenlijk heel normaal voor een ondernemend katje van zijn leeftijd, niets om je zorgen over te maken. Er moet gespeeld worden, nieuwe horizonten ontdekt, stoute plannetjes gesmeed en ja, eenmaal gewend en helemaal vertrouwd in zijn nieuwe huis zou hij graag de mogelijkheid hebben om buitenshuis de buurt onveilig te maken.

De omgang met andere katten is niet zo uitgebreid gezien maar lijkt positief, hoewel hij nogal aanwezig is en dat moet wel passen bij een eventueel al aanwezige kat. Honden en/of kinderen is niet bekend. We zien dat hij keurig zindelijk is en dat hij smakelijk zijn dagelijkse brokjes eet, zijn medisch rapportje laat geen bijzonderheden zien.

U staat in de startblokken? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren