Red: niet te missen

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 06-04-2012
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Red is, hoe kan het ook anders, een knap rood cypers met wit poesje, gecastreerd, met geboortedatum: 06-04-2012. Heel soms zijn katten meer volhardend dan goed voor ze is, het verhaal van Red is daar een voorbeeld van. Ze werd gevonden in Hippolytushoef aan de ene kant van de N99 maar bleek te wonen aan de andere kant van de N99. Al maanden van huis en voor die tijd al een aantal keer opgehaald; toch liep ze telkens terug naar het oude woonadres. Duidelijk, dit ging niet goed en vanwege haar eigen veiligheid werd besloten om poes te herplaatsen. U begrijpt, we plaatsen NIET in Hippolytushoef en directe omgeving!!

Haar karakter is welluidend: lief voor mensen, soms een beetje onzeker. In het verleden woonde ze samen met een kater, daar werd ze niet zo aardig door behandeld waardoor ze weinig thuis was. Na het overlijden van de andere kat leefde ze als single kat. De informatie leert dat ze niet heel gemakkelijk deed tegen katten die op haar terrein kwamen. Eigenlijk heel normaal kattengedrag, veel katten zijn territoriaal ingesteld. De omgang met honden is niet bekend.

U heeft het al kunnen lezen, Red is gewend om naar buiten te gaan. Een leven als binnenkat is niet aan haar besteedt. Natuurlijk wel eerst goed laten wennen zodat ze zich helemaal thuis voelt voordat ze buiten kan banjeren. Geen zorg, ze is vast weer op tijd thuis voor een lekker hapje en een beetje aandacht. Keurig zindelijk.

Nieuwsgierig geworden en een beetje verliefd? Kom kennismaken; u bent welkom!