Rakker: zoekt de juiste click

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 14-04-2015
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Update 06-08-2017: helaas is Rakker retour gekomen na plaatsing, het klikte zo totaal niet met de reeds aanwezige kater. Sterker nog, het werd zo langzamerhand steeds meer oorlog. Betekent het dat ze toch niet met andere katten kan, of was dit gewoon een slechte match? Net als bij mensen is vriendschap of in ieder geval verdraagzaamheid lastig te voorspellen. Dat het hier is mislukt wil niet zeggen dat ze een single plaatsing nodig heeft, het is alleen iets om rekening mee te houden…

Rakker is een leuk cypers poesje, gecastreerd. Haar geboortedatum is 15-04-2015. Het is geen ‘ik sta vooraan-type’. In het eerste contact is ze een beetje afwachtend, blijkt dan graag een aaitje te willen en gewoon heel erg lief te zijn.

Andere katten zijn geen probleem. Binnenkort gaat ze wennen in de open kattenkamer, maar in één stap naar een nieuw baasje mag natuurlijk ook. Ze wil wel graag de optie hebben om buiten te spelen, heerlijk in het zonnetje dagdromen, in het zand rollen, even de buurt checken. Over haar plasgedrag is niets op te merken, een open of dichte kattenbak, Rakker vindt het prima. Alleen bleek bij de urinecontrole dat ze last heeft van blaasgruis (struviet). Niet ernstig, met blaasgruisdieet (Royal Canin S/O) ligt er een lang en gelukkig poezenleven in het verschiet.

U bent op zoek naar ‘gewoon een leuke kat’? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren