Puk en Pip kitten: willen samen een lief baasje!

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater en poes
Geboortedatum: 29-08-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Puk en Pip hebben zaterdagmiddag 28-10 een afspraak met mogelijk hun nieuwe baasjes…

Puk kitten (15350) is een leuk cypers wit katertje met geboortedatum: 29-08-2017. Zijn zusje is Pip kitten (15351), een net zo leuk wit cypers poesje met het zal u niet verbazen dezelfde geboortedatum: 29-08-2017.

N.B. Puk heeft kleine cyperse vlekjes boven de ogen…

De kleintjes zijn gevonden op een boerderij, verstopt in het stro, slechts een paar dagen oud. Moederpoes was er helaas niet meer, geen tijd te verliezen, actie! Dankzij een geweldig gastgezin dat weken druk in de weer is geweest met flesjes kittenmelk, buikstimulatie en natuurlijk socialisatie (en genieten) zijn het inmiddels 2 heel leuke boefjes, hoogste tijd voor een forever baasje.

We laten het gastgezin even aan het woord: “ik heb een poging gedaan om ze op de foto te krijgen. Dat viel niet mee, want zodra ik opsta denken ze dat ze eten krijgen of dat ze geknuffeld gaan worden, dus stil zitten doen ze niet echt. Het zijn vrolijke, sociale kittens. Pip gaat gelijk op alle nieuwe dingen af, was ook de eerste die ging eten en drinken en de kattenbak gebruikte. Puk heeft alles goed geobserveerd en heeft uiteindelijk ook maar besloten om (zelf) te gaan eten, drinken en op de bak te gaan. Beiden zijn echte knuffelkonten en vinden het heerlijk om geaaid te worden. En dat is goed hoorbaar, want ze spinnen er dan op los! Pip sleept heel graag met dingen: knuffels, balletjes etc. Het lijkt af en toe net een hond. Denk dat ze heel goed in apporteren gaat worden 😊”

Ze worden vrijdag 27-10 geënt en gechipt en zijn vanaf zaterdagmiddag 28-10 plaatsbaar! Om teleurstelling te voorkomen kunt u het beste even contact opnemen via 0223-631447 of info@schuthok.nl (daarvoor hoeft u niet te wachten tot zaterdag…)

Sponsoren