Pom: tidom, tidom

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-07-2010
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Pom is een leuke zwart witte kater, inmiddels gecastreerd, met geboortedatum: 06-07-2010. Wegens verdrietige omstandigheden van de eigenaar in het asiel gekomen en wonderlijk maar waar, nog als echte kater. Aangezien het beleid is om geen intacte katten te plaatsen is hij gecastreerd, en natuurlijk ook geënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid.

Eerlijk is eerlijk, heel gezellig vindt Pom het niet in het asiel. Dat hij nu meer ruimte heeft in de open kattenkamer dan achter in het hokjesverblijf is mooi meegenomen, maar eigenlijk zou hij graag zijn gezellige leventje weer terug willen hebben. Gewoon een baasje om van te houden, met vrije toegang tot thuis dan wel het buitenleven (is kattenluikje gewend). Eventueel samenwonen met een soortgenoot kan mits de juiste klik aanwezig is, als single kat vindt Pom ook prima. De omgang met honden en/of kinderen is niet bekend.

 

Zijn sanitaire behoeften deed hij meestal buiten. In het asiel laat hij zien het gebruik van de kattenbak ook netjes te beheersen. Naast lekker buiten struunen en knus bij zijn mensen thuis genieten van aandacht is eten ook een grote hobby van Pom: brokjes, zacht, het gaat er allemaal in als koek.

Verliefd op deze stoere leukerd? Kom kennismaken; u bent welkom!