Pip: een leukerd in zwart wit

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 04-04-2011
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Pip is een leuk zwart wit poesje, gecastreerd, met geboortedatum: 04-04-2011. Samen met haar huisgenootje Woezel in het asiel gekomen wegens privé omstandigheden. Woezel heeft haar warme mandje al gevonden, nu Pip nog. De poezen hadden geen warme connectie met elkaar, vandaar de keus voor apart plaatsen.

Bij de kennismaking krijg je gelijk een knus miauwtje te horen, zo schattig. Een knuffelsessie? Ja graag! Daarbij deelt ze liefdevol kopjes uit en niet schrikken, ze geeft ook likjes. Echt op schoot, nee dat is niet direct haar ding. Wel graag dichtbij haar mensen, gezellig en knus. Kleine kindjes gewend, een harmonieuze omgang, natuurlijk wel onder verstandige begeleiding van volwassenen.

Met mooi weer lekker naar buiten, Pip doet het graag. Echt uithuizig? nee zo zouden we het niet willen noemen, ze is namelijk ook graag thuis. Weliswaar gewend om haar sanitaire behoeften buiten te doen, wordt een kattenbak in geval van nood ook gebruikt. Niet ingewikkeld in voedingskeuze. Alleen de omgang met honden is niet bekend en waarschijnlijk ook niet gewend.

Voor u de juiste match? Kom kennismaken; u bent welkom!