Pim: zoon van Sjaantje

 

Ras: Kruising Siamees
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 23-09-2014
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: Graag met Sjaantje

Bijzonderheden:

Pim is een leuke zwarte kruising Siamees, een gecastreerde kater met geboortedatum: 23-09-2014. Samen met zijn moeder Sjaantje in het asiel gekomen in verband met heel verdrietige omstandigheden van hun eigenaar. Ze willen graag samen geplaatst worden.

De eerste dagen waren heel onwennig, hun hoofd stond duidelijk niet naar eten. Heel langzaam kwam de verbetering, mede dankzij lekkere blikjes gourmet. Nu zijn ze aan het wennen in de open kattenkamer en heel duidelijk was Pim gelijk op onderzoek, nog wel erg spannend maar toch. Sjaantje zocht eerst een verstopplekje, van daaruit zou ze wel op ontdekkingstocht gaan, later die dag.

De informatie van de eigenaar leert dat Pim niet direct een schootkat is maar wel gezellig bij je in de buurt komt liggen. Nieuwsgierig en vriendelijk, inderdaad een kloppende omschrijving. De katten zijn een rustige omgeving gewend, bij drukte van bijvoorbeeld kinderen trekt hij zich terug. Hij is gewend om naar buiten te kunnen, niet te lang en zeker niet ver weg, een open verbinding tussen binnen en buiten is ideaal (kattenluikje, raampje open).

Keurig zindelijk en ja, inclusief het stemgeluid van een siamees! Voor de ene mens klinkt het als zoetgevooisde geluiden, voor een ander is het wellicht wat veel van het goede. Een aandachtspuntje als u inmiddels enthousiast op het puntje van uw stoel zit 🙂

Meer informatie of kennismaken? U bent welkom!

Sponsoren