Para kitten 15465 en Para kitten 15464

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater en Poes
Geboortedatum: 20-08-2017
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Para kitten 15465 en Para kitten 15464, kan het onpersoonlijker? Echt heel vriendelijk klinkt het niet, daar heeft u gelijk in. Aan de nieuwe eigenaar om leuke namen te verzinnen. Het is de bedoeling dat broer en zus samen een warm mandje vinden, vandaar dat we ze ook samen aan u voorstellen.

Het katertje is prachtig zwart wit, geboortedatum: 20-08-2017. Het poesje is zwart smoke wit met het zal u niet verbazen dezelfde geboortedatum. Moederpoes is een kruising Siberische schoonheid (volgens de eigenaar), uit Rusland. Hier in Nederland is ze de deur uitgeglipt en zwanger thuis gekomen. Op zich geen probleem, het gezinnetje groeide gezellig samen op. Alleen het jonge grut vindt de kaketoe letterlijk onweerstaanbaar, iets dat veel stress geeft bij alle partijen.

Andere dieren zoals honden en katten geen probleem. In het asiel vinden ze alles nog heel erg spannend maar eenmaal vertrouwd en gewend zijn het lieve katjes. Het manneke komt graag tegen je aan liggen, het poesje komt ook op schoot. Wij hebben het genoegen nog niet gehad maar het schijnen gezellige kletskousjes te zijn. Het poesje loopt over smalle vensterbanken zonder ook maar iets om te gooien, zo knap. Eten gewone kattenbrokjes en de kattenbak werd keurig gebruikt, met deksel, zonder klepje.

Ze hebben wel een beetje tijd nodig om te wennen. De omgang met kinderen is niet bekend. Bij u thuis geen vogelrisico’s? P.S. de kerstboom kan ook een leuke uitdaging zijn. Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren