Neres kitten 16243

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 07-05-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Neres kitten 16243 is een prachtig zwart wit katertje met geboortedatum: 07-05-2019. Moederpoes Kim en haar gezinnetje is de afgelopen 9 weken gezellig in gastopvang geweest waar de kleintjes veilig groot konden groeien. Nu is het zover, de kleintjes mogen de deur uit.

Mogelijk heeft Neres de bouw van zijn (onbekende) papa, het is een stevig gebouwd typje. Of hij het karakter ook van zijn papa heeft is niet te zeggen maar het is opmerkelijk dat zijn levenshouding is ‘toekijken is ook leuk’. Zijn nestgenootjes ontdekken de wereld, Neres observeert en besluit later om ook mee te doen. Heel grappig om te zien, het is een filosofisch katje.

Denk nu niet dat hij lui is of niet actief, dat is niet zo. Hij klimt graag en natuurlijk mag u alle dure kattenspeeltjes aanschaffen die u wilt maar Neres weet zich ook innig te vermaken met een lege doos. Ach, een kittenpootje is snel gevuld.

Waar nog wel extra op gelet moet worden is zijn voorkeur voor zachte plekjes (handdoeken, kleedjes). Zo af en toe kan hij de verleiding niet weerstaan om daar zijn behoeften te doen, terwijl hij toch echt een kattenbak binnen pootbereik heeft. Met een verstandige begeleiding zal het zeker goed gaan. Het kan wel zinvol zijn om de hele zachte verleidelijke kussentjes even in de kast te leggen.

Heeft u voldoende tijd, aandacht en liefde om hem een warm mandje te geven? Kom kennismaken, u bent welkom! De kittens worden vrijdag 12 juli geënt en gechipt. Het kan verstandig zijn om even contact op te nemen via 0223-631447 of info@schuthok.nl voor het maken van een afspraak…