Mollie: huiselijke schoonheid

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 25-04-2004
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

15051-molly-2Mollie is een leuke rood cyperse poes, gecastreerd en met geboortedatum: 25-04-2004. Een kleine 2 jaar geleden kwam ze bij haar baasjes wonen, gewoon gezellig, totdat gezondheidsklachten roet in het eten gooide. Om precies te zijn: gezondheidsklachten van het baasje, niet van Mollie. Een verdrietige keus maar soms kun je niet anders.

Het is een lieverd, aaien is genieten en ze is graag in de buurt van haar mensen. Ze woonde single, dat wil zeggen geen andere katten in huis, geen honden en ook kinderen zijn niet bekend. Inmiddels is ze aan het wennen in de open kattenkamer en dat gaat best goed. Maar nieuwe baasjes voor haar alleen heeft, als we het aan Mollie zouden vragen, de voorkeur.

15051-molly-3In eerste instantie kwam ze ook buiten, later werd dat heel onregelmatig, soms wel, soms niet. Een stoere stapper, nee dat is ze niet maar een fris neusje halen met mooi weer is natuurlijk altijd fijn. Vanwege haar leeftijd is gekozen voor seniorenbrokjes, dieetvoeding is niet noodzakelijk. De voorschriften van het gebruik van de kattenbak zijn bekend, niets op aan te merken.

Kom kennismaken; u bent welkom!

 

 

 

 

 

Sponsoren