Mister Cute: good looking klopt, maar…

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 13-02-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Update 26-04-2018: hét bewijs dat Mister Cute en Livia echt een leuk setje zijn:

Update 08-04-2018: sinds kort is Livia in dezelfde kattenkamer en we zien oude vriendschap weer opgepakt worden. Vandaar dat we graag Mister Cute en Livia samen willen plaatsen…

 

Mister Cute is een good looking zwart katertje, inmiddels gecastreerd, met geschatte geboortedatum: 13-02-2016. Was hij de eerste tijd in de quarantaine vooral angstig, verscholen onder een veilig dekentje, inmiddels is hij een beetje dapperder. Toch zorgt dat ook voor een onduidelijke houding. Aan de ene kant wil hij best wel contact maken, hij miauwt dan ook en komt naar voren, schrikt van zichzelf, begint te blazen en ja, hij kan dan ook een mep(je) uitdelen. Mister Cute heeft om zo te zeggen zijn weg in de omgang met mensen nog niet helemaal gevonden. De reden voor zijn gedrag ligt waarschijnlijk in een niet optimale socialisatie. Geef hem de tijd en het vertrouwen zal zeker groeien, bij bekende mensen.

Of Mister Cute in de toekomst een schootkat gaat worden? Lastig te voorspellen maar met een open blik, liefde voor zoals hij is en blij met elk stapje vooruit ligt de toekomst open. Andere katten zijn geen probleem, hij is een omgeving met meerdere soortgenoten gewend. De omgang met honden is niet bekend en u zult begrijpen dat een gezellig, druk gezin met jonge kinderen niet de optimale omgeving is voor deze zwarte schoonheid. Naast de gebruikelijke medische handelingen zoals enten, chippen, ontwormen, ontvlooien en castreren is ook zijn gebitje mooi schoon gemaakt. Helemaal startklaar voor een nieuwe toekomst. Komt u kennismaken? U bent welkom!