Missy: op zoek naar liefde en gezelligheid

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 26-11-2010
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja/zie info

Bijzonderheden:

Missy is een prachtig schilpadpoesje met wit, keurig gecastreerd, met geboortedatum: 26-11-2010. Je kunt heel veel van je kat houden maar als je leven door omstandigheden vierkant op de kop gaat en je door werkzaamheden buitenshuis langzaam de kat ziet vereenzamen en ook steeds meer een teruggetrokken leven ziet leiden terwijl het eigenlijk een lieve knuffel is, dan breekt je hart en moet je een keuze maken in het belang van het dier. En dat is precies wat het baasje van Missy heeft gedaan, vandaar herplaatsing.

Het is een voorzichtig katje, eigenlijk heel erg lief maar ze zet zichzelf niet op de voorgrond. Nu ze los is in de kattenkamer moeten we af en toe op zoek naar Missy maar eenmaal gevonden laat ze zich wel aaien en zie je haar ook ontspannen. Ze is een leven als single katje gewend, de ruimte delen met soortgenoten vindt ze spannend, ze gaat conflicten bij voorkeur uit de weg. Kleine hondjes is ze gewend (geweest) volgens de informatie.

Een druk gezin met kleine kindjes is wellicht geen goede keus, Missy is het niet gewend en heeft een beetje tijd nodig om zich veilig te voelen in een nieuwe omgeving. Gaat helemaal goed komen, we weten het zeker. Ze wil graag een rondje buiten maar is met een gezellig thuis ook graag binnen. Kent het gebruik van de kattenbak, geen medische voedingsvoorschriften of andere problemen bekend.

Het foto’s maken vond ze ook spannend, duidelijk te zien aan de ietwat ‘bozige’ uitdrukking, gewoon iets verder kijken dan de buitenkant: komt u kennismaken? U bent welkom!