Maupi: een toekomst zonder pijn!

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-04-2008
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Maupi is een leuke cypers met witte kater, gecastreerd, geschatte geboortedatum: 06-04-2008. Ach wat zag hij er verdrietig uit, zijn hele bekkie ontstoken! Met de vangkooi werd hij gevangen en bij de dierenarts gelijk behandeld. Er restte maar 1 oplossing: alle tandjes en kiezen er uit, kuurtje antibiotica en pijnstilling zodat het kon genezen. Inmiddels is Maupi zover dat hij eigenlijk wel toe is aan een nieuw warm mandje…

Hij is voorzichtig in contact met mensen, zachtjes kennismaken en aaien is zeker mogelijk maar Maupi zal niet snel zelf contact maken. Er is 1 ding waar hij helemaal van in paniek raakt en dat is het vervoersmandje! Kennelijk heeft hij er geen goede ervaringen mee opgedaan. Er zijn niet heel veel mensen die het op een positieve manier aanleren als het katje nog een ukkepuk is en voor zover de voorgeschiedenis bekend is, woonde Maupi al een aantal jaar op straat.

Andere katten zijn geen belemmering zo te zien; hij is nog aan het wennen in de open kattenkamer. De omgang met honden is niet bekend. Maupi zal tijd nodig hebben om te wennen in een nieuwe woonsituatie, of het ooit een gezellige knuffelkat gaat worden is een goede vraag maar geef hem de tijd en u zult vast verbaasd staan. Geeft u hem een kans op huiselijk geluk? Kom kennismaken; u bent welkom!