Marmelade: verliefd worden mag, tekst lezen moet

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 30-04-2016
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: zie info

Bijzonderheden:

Update 21-06-2017: geen woorden nodig 🙂

Marmelade is een knappe rood gemarmerd met witte kater, gecastreerd en met geboortedatum: 30-04-2016. Met veel verdriet werd er afstand van hem gedaan, deels door omstandigheden, deels ook door het gedrag van Marmelade. Het katje is als kitten in huis gekomen, een binnenwoning, overzichtelijk en rustig. Dat hoeft geen probleem te zijn, in dit geval ontwikkelde het katje bijtgedrag naar zijn baasje. Een reden kan zijn dat hij meer prikkels en uitdaging nodig heeft om te gelukkig te zijn, lekker naar buiten bijvoorbeeld. Aan de andere kant: hij heeft het in het asiel ook laten zien bij één van de vrijwilligers en nee, dat ging niet zachtzinnig. Er zit dus ook een stevig kantje aan Marmelade. Het gedrag heeft te maken met jachtgedrag en mogelijk minder sociale vaardigheden geleerd als jong katje. Hij zoekt een stoer baasje die hem een spannend leven kan bieden met voldoende spelmomenten en uitdagingen.

Marmelade met andere katten is (nog) niet bekend; hij leefde als single katje en is sinds kort aan het wennen in de open kattenkamer in het asiel. Honden en kinderen is niet bekend. Hij kent de geheimen van een goed kattenbakgebruik en is netjes zindelijk. Behalve de opmerkingen over zijn gedrag is het ook een lief, aanhankelijk katje dat graag knuffels ontvangt (en uitdeelt). Kan flink ‘spoken’ in huis, de dolle 5 minuten met een rondje stoel-kast-bank enz. Even alle energie loslaten en in volle vaart. Het zal eigenaren van jonge katten niet onbekend voorkomen 🙂

Heeft u belangstelling voor een stout rood-wit boefje en kunt u hem een leven bieden waar zowel u als de kat heel erg blij van gaan worden? Kom kennismaken, het kan verstandig zijn om eerst even te bellen, u bent welkom!

Sponsoren