Marla kitten 16300

 

Ras: Europese korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 14-05-2019
Gecastreerd nee zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Marla kitten 16300 is een prachtig zwart wit katertje met geboortedatum: 14-05-2019. Weet u het nog? Marla verwijst naar de naam van moederpoes, en de koude benaming ‘kitten 16300’ is handig in ons computersysteem. We laten het graag aan de nieuwe eigenaar over om een leuke naam te verzinnen!

Het gezinnetje kwam een aantal weken geleden in het asiel, de kittens waren toen zo’n 5 weken oud. De laatste weken mochten ze gezellig in het gastgezin doorbrengen waar ze de boel op stelten hebben gezet, precies zoals dat hoort bij jonge katjes. Prachtig verdeeld, de 2 zwart witte katjes zijn katertjes en de 2 schildpadjes zijn (vanzelfsprekend) poesjes. Opvallend is ook de verdeling in gedrag: de 2 dames zijn stoutmoedig, zoeken snel contact, speels enzovoorts. De 2 mannen zijn wat voorzichtig, een beetje terughoudend en hebben daar dus nog een beetje aanmoediging in nodig.

Specifiek over dit katertje meldt het gastgezin dat hij het nog niet zo hard in het openbaar wil toegeven maar hij vindt aaien eigenlijk best wel fijn. Hij kijkt naar het voorbeeld van zijn zusjes en volgt dan het boevenspoor, heel grappig om te zien. In de sociale contacten met mensen heeft hij nog een beetje extra aandacht nodig. Als hij moe is zoekt hij een rustig hoog plekje. Jonge katjes hebben net als jonge kinderen hun rustmomenten nodig om te groeien tot evenwichtig volwassenheid.

Keurig kattenbakzindelijk en vanaf vrijdag 19 juli plaatsbaar. Om teleurstelling te voorkomen kan het verstandig zijn om een afspraak te maken, dat kan via info@schuthok.nl of 0223-631447. Heeft u voldoende tijd, liefde en aandacht? Kom kennismaken; u bent welkom!