Mao: het leven is verrukkelijk

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 06-08-2013
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Mao is een leuke zwart witte kater, gecastreerd, met geboortedatum: 06-08-2013. Een aantal katten is tegelijk voor afstand gekomen in verband met verdrietige omstandigheden van de eigenaar. Deze knapperd is de eerste die we graag aan u willen voorstellen:

Behalve de geweldige looks valt ook gelijk het vrije karakter op, of moeten we zeggen ‘nadrukkelijk aanwezig’? In de kattenkamer is hij bij voorkeur te vinden in het huisje van de krabpaal, verscholen met Binky. Dan denk je dat hij angstig of onzeker is maar het tegendeel is waar. Bij de eerste kennismaking steekt hij gelijk zijn hoofd nieuwsgierig om een hoekje en komt heel veel knuffels halen. Behalve leuk met mensen gaat hij ook goed om met soortgenoten. De omgang met honden is niet bekend.

Mao gaat niet blij worden van een leven als binnen-blijf-kat. Hij wil graag op regelmatige basis naar buiten, frisse lucht, rollebollen in het zonnetje, heerlijk. Voor geval van nood is het gebruik van de kattenbak bekend, niets op aan te merken. In de beslotenheid van de poezenquarantaine was hij een beetje van slag, nu in de open kattenkamer gaat het vele malen beter en is weer gewoon ‘the one and only Mao’ 🙂

Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken; u bent welkom!

Sponsoren