Maddy kitten 15860

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 22-07-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Maddy kitten 15860 is een prachtig zwart wit katertje met geboortedatum: 22-07-2018. Moederpoes Maddy is een aantal maanden geleden in opvang gekomen, en eigenlijk ging ze voor castratie toen ze in verwachting bleek te zijn: verrassing. Omdat mama Maddy een onzeker bang poesje is, was een gastgezin nodig die het aandurfde en waar de kittens veilig groot mochten groeien. Om zo alle positieve ervaringen met mensen te krijgen, nodig voor de ontwikkeling tot sociaal huiskatje. Helemaal goed gekomen: broertje en zusje zijn al geplaatst, nu dit katje nog.

Was hij de eerste dag nog een beetje voorzichtig, inmiddels ‘stormt’ hij de bench uit als het deurtje open gaat. Heerlijk op ontdekkingstocht, alle gaatjes en hoekjes worden bekeken. Samen spelen was een prima bezigheid maar juist dit katje hengelt ook naar aandacht van ons mensen. Een heerlijk boevenkind, op zoek naar een warm mandje.

Heeft u voldoende tijd, aandacht en liefde voor dit hummeltje? Kom kennismaken; u bent welkom! N.B. het kan verstandig zijn om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak, om teleurstelling te voorkomen.