Lulu en Leila: vrienden voor het leven!

 

Ras: Oosters type/Arabische Mau
Geslacht: Poes
Geboortedatum: 12-03-2018
Gecastreerd: ja
Kan met andere dieren: samen plaatsen!

Bijzonderheden:

Lulu is een prachtig wit poesje, duidelijk een Oosters type met haar ranke bouw. Ze is al gecastreerd en heeft als geboortedatum: 12-03-2018. Haar ‘zusje’ is Leila, technisch gesproken zijn het geen zusjes maar ze zijn even oud en dus dezelfde geboortedatum. In haar entboekje staat Arabische Mau, tabby genoteerd, niet echt een raskatje, wel bijzonder.

Leila is als kitten gevonden, had een akelige infectie bij haar melkgebit, is daarvoor behandeld en het is keurig genezen. Momenteel is ze aan het wisselen, zo schattig, we hebben van de week een babytandje gevonden! Even kijkt ze de kat uit de boom, onder het motto: wie bent u en bent u aardig? Is het antwoord ja dan vindt ze het heerlijk om geaaid te worden maar vooral ook om te spelen. Niet dat Lulu de kans krijgt met een speeltje, als Leila het vast heeft ziet ze het als haar gevangen prooi en loopt ze als een trotse tijger in het rond 🙂 Maar ze vindt het ook heerlijk om lekker lui in een warm mandje te liggen doezelen.

Lulu is eveneens als kitten gevonden en net zo leuk en lief als Leila. Haar voorkeur gaat uit naar lekkere kattensnoepjes, een balletje om mee te spelen wordt ook zeer gewaardeerd. Gezellig samen knuffelen, het leven is goed.

Het woeste buitenleven laten de dames graag aan anderen over, een veilig balkon is een prima alternatief waar ze heerlijk naar buiten kunnen kijken, alle vogeltjes en vlindertjes spotten, genieten van het zonnetje. Bij voorkeur alleen Lulu en Leila, andere katten is overbodig. De aanwezigheid van een speels, opdringerig kitten viel niet in goede aarde. Aan de andere kant was een iets oudere kater in het gastgezin geen probleem. De omgang met honden is niet bekend. Iets oudere kinderen, zorgzaam in de omgang met dieren, zou een prima match kunnen zijn, een volwassen thuis mag natuurlijk ook. Het is even wennen in een nieuwe situatie, daarna kan het genieten beginnen.

Bent u verliefd geworden en wilt u graag kennismaken? U bent welkom!