Luke kitten 15923

 

Ras: Europees korthaar
Geslacht: Kater
Geboortedatum: 223-06-2018
Gecastreerd: nee, zie plaatsingsvoorwaarden kittens
Kan met andere dieren: ja

Bijzonderheden:

Luke kitten is een prachtig zwart katertje met geboortedatum: 23-06-2018. Samen met zijn 3 zusjes en moederpoes Lieke gevonden (achtergelaten) in het Dijkgatsbos  en met de vangkooi gevangen, gelukkig. Vervolgens liefdevol opgevangen in een gastgezin waar de familie tot rust mocht komen, herstellen van het avontuur,  aansterken én alle ongenode gasten zijn geëlimineerd (lees: vlooien en vast ook wormen). Nu een paar weken later zijn ze helemaal klaar om hun nieuwe baasje(s) te ontmoeten.

Luke was de eerste paar dagen een beetje voorzichtig, inmiddels stormt hij vol vreugde de bench uit als je het deurtje open doet. Ha, lekker op avontuur, heerlijk om te zien. Soms schrikt hij van een plotselinge beweging maar hij herstelt snel en gaat dan plezierig verder met spelen. Hij heeft dus speelruimte nodig. Een soortgenoot als speelmaatje zou erg leuk zijn, in ieder geval moet de nieuwe eigenaar (of eigenaren) van een beetje ondeugd houden. In het gastgezin waren meerdere katten aanwezig en ook honden, een nieuwe situatie is natuurlijk altijd even wennen. Keurig kattenbakzindelijk.

U zit op het puntje van uw stoel? Kom kennismaken; u bent welkom! N.B. het kan verstandig zijn om even te bellen of te mailen zodat u niet voor niets komt als er meer belangstelling zijn.